.:~Shafi'e, Norlie and Rafiq's Place~:.Paint With the Heart

By: norlie lieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-May-2008 09:09 Email | Share | | Bookmark
FP Kids Gathering 2008 (The Day! |Titiwangsa KL)

Alhamdulillah....segala yang dirancang berjalan dengan baik....berhari-hari dok memikir apa akan terjadi..adakah semua preparation mencukupi...adakah food cukup...air, goddies pack...khemah..sugar, belon, reben, hahaha rasa macam buat kerja kawin...Yes! its look like kerja kawin...cuma pengantinnya ramai bangat...ahhahah comel-comel pula tu...

First of all, jutaan terima kasih pada LadyCt who have planned this activity...and sampai demam2 dibuatnya...tp digagahkan jua...



Dan tak lupa kepada Dewi Anna, Noni Nadiah, dan Julie. Terima kasih yang tidak terhingga kepada penaja hamper dan gift pack, ASTRO, Karang Kraf, dan Nestle. Terima kasih tiada penghujungnya kepada team photographer yang amat-amat berbakat daripada Photo School Forum.

Nampak terpancar wajah-wajah kecerian dan kegembiraan pada semua yang hadir...sukaaaaa mak!!!

Terlalu hiper sgt sampai Norli sendiri lupa yg diri x berapa sihat...dan sampai lupa anak dara sorang tu...macam tak ada mamanya...nasib baik papa ada...hehehe Norli pun x sempat nak pegang camera cenonit tu nak snap our family...rasanya x ada pun pic family that day...mamanya sebok lari sana-sini ...papanya sebok jd Mr. MC...anaknya ntah kemana...pandai la pulak bawa diri...

Bila nengok pic wana kat FP org lain, baru perasan..dia x dilayan oleh mamanya...mamanya sebok layan adik2 comel lain...ahhahahaah.....

Kalau ada rezeki, adala kot muka kami lam FP org lain...minta jasa baik Norli nak cilok 5-6 kpg letak at FP Norli yang mmg susaaaahhhh bangat nak hupdate..eheheheh

Dikesempatan ini, Norli mintak maaf byk2 kalau ada terkasar bahasa, terover acting, terlupa nak bertegur sapa...dah x sempat nak bual lama2....harap lain masa kita dapat bergather-gather lagi....tungguuuuuuuu our next edventure plan..hehheeheh

Sekali lagi terima kasih byk2 pada semua...yang baik itu dari Allah SWT dan yang buruk tu dr kita...


Date of Event: Saturday, 17th May 2008
Time: 8 a.m. - 11 a.m.
Venue: Taman Tasik Titiwangsa
Menu: Pot Luck Meals, Photo Cake.
Theme Colors: White & Green (Vanilla Lime Green.. )
Meet Up Point: The Green Tunnel, from Restoran Nelayan Titiwangsa's Entrance
Sponsored Gift:

- InTrend magazine sponsored by ASTRO
- Keluarga, Pa&Ma, Rapi, Nur, Impiana, Rasa sponsored by Karangkraf. - Chocs & Sweet sponsored by Super Moms.
- Hampers sponsored by Nestle


Laman Rasmi: http://fotokids.fotopages.com/



Some of Participants List

http://Ladyct.fotopages.com
http://shafieza.fotopages.com/
http://annadi.fotopages.com/
http://tazatoza.fotopages.com
http://mamafarhan.fotopages.com
http://ainaaini.fotopages.com/
http://intanaziela.fotopages.com
http://indahwinx.fotopages.com
http://nuryz78.fotopages.com
http://mumof2.fotopages.com
http://mimiezazellin.fotopages.com
http://favr3.fotopages.com/
http://rilgis.fotopages.com/
http://lobaloba.fotopages.com/
http://hirdajane.fotopages.com/
http://zaireenzulkapli.fotopages.com/
http://chemticha.fotopages.com/
http://realduocapture.fotopages.com/
http://mas-suzie.fotopages.com/
http://lieyalatif.fotopages.com/
http://ashadieeyah.fotopages.com/
http://eija28.fotopages.com/
http://adamdanishhaikal.fotopages.com/
http://raisyam.fotopages.com/
http://onniesham.fotopages.com/
http://intanaziela.fotopages.com/
http://rooneyiskandar.fotopages.com/
http://justsnapshots.fotopages.com/
http://ladyanne.fotopages.com/
http://adikcomelx.fotopages.com/

**will update soonest

Untuk kek coklat yg sangatttttt sedap ituwww (sedap, aku siap tapau..) silalah ke
http://bake-freshly.blogspot.com/ --> sekali cuba pasti nak lagi...percayalahhhhh!!!!

**maaf kalau Norlie x sempat nak komen every each FP photg/momies...rasanya x sempat nak singgah..almaklum..paham2 laaaaa online kat opissss......

Sekian...
Salam CERIA...
Norlie + Pie + Wana



Tuesday, 6-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday My Lil Pwincessssss

..happy birthday my dear..
Today wana dah 4 year, kejap je masa berlalu.... sorry mama quite bz lately with study, exam, project paper n ntah hapa2 lagi...

So suprise, lunch hour tadi, Aunt Gee ada belikan cake tuk wana, balik dari lunch dah ada atas meja....teharu mama...thanks antie Gee...mama mmg plan nak beli..tp x sempat...

This year mama tak buat pun birthday wana kat skull, wana ada tanya mama, mama senyum jek...
Than, dapat pula suprise dari Hadif (kwn kat skull wana) suka sangat wana, thanks again kat Aunt Intan, dan x lupa pada Aunt Ct yg bagi wana comforter tu...tp wana kata tu tuk baby..ehheheheh

To..wana, be a gud gurl ok...mama tak larat nak layan la...pandai2 la ya bawak diri...coz wana akan dpt hadiah lagi besar dari mama...u wish for it kan my dear ? nak jadi kakak kan....



Wednesday, 23-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY TO ME

--my last number with "2"--
HAPPY BIRTHDAY TO ME
Artist(Band):Bright Eyes

All eyes on the calendar
Another year I claim of total indifference
To here, the days pile up
With decisions to be made, I'm sure all of them were wrong
Into this song I send myself
And with these drinks I plan to collapse
And forget this wasted year, these wasted years
Devoted friends, they disappear
And I'm sorry about the phone call and needing you
Some decisions you don't make
I guess it's just like breathing or not wanting to
There are some things you can't fake
I guess that it's typical
To cling to memories you'll never get back again
And to sort through old photographs
Of a summer long ago or a friend that you used to know
And there below
His frozen face
You wrote the name and that ancient date, that ancient date
And you can't believe that he's really gone
When all that's left is a fucking song and
I'm sorry about the phone call; and waking you.
I know that it is late,
But thank you for talking, because I needed to.
Some things just can't wait.



Quote:
rasa cam x bagus lirik dia kan?.....but somebody maybe feel like that...nobody bother..


Tuesday, 22-Apr-2008 10:26 Email | Share | | Bookmark
FP Kids Gathering 2008 (Location View| Kuala Lumpur)

Untuk mereka2 yang tak pasti lagi dimana the location kita bergather-gather nanti..

Me myself & LadyCt aka Mama Ecah merangkap Puan Pengerusi majlis telah pun melawat tapak kawasan dan mengenalpasti dimanakan kawasan2 yang sesuaiiiiiii....

Oleh kerana kita tak nak comelz2 kita nanti ralik ngan playground, so we decide to take this place as our location utk kita bergather-gather nanti....

Bila I try konon2 act as Azza and Julie (Super Mom - Kids Momentos) tuk story telling..rasanya mcm best...dok bwh pokok nuuu....heheh

*Photos taken to be shared with the event participants. Jgn sesat ek...sonang yoooo....





Tuesday, 22-Apr-2008 07:03 Email | Share | | Bookmark
Ecah & Wana (Lil Girl in Action | Tmn Tasik Titiwangsa)

This entry taken from Lady CT Fotopages (http://ladyct.fotopages.com/)

Long time no see aishah since her 4th birthday last nov...wana hari2 tanya bila dapat jumpa Ecah lagi...eheheh tak sangka memori dua budak kecik ni mmg bagus...walau lama tak jumpa but still remember each others....

not like us yg sometimes dok sebelah2 pun tak bertegur kan...tu la dunia kanak2...riang sentiasa....jujur...suci...tak de hasad dengki...tak suka pun sound tepat jek...hehehe




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net