.:~Shafi'e, Norlie and Rafiq's Place~:.Paint With the Heart

By: norlie lieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pierce - earring

ceeee kunun......
masa ni mama konpius..ooo cam tu rupanya..
rilex jek....tak takut langsung...
View all 11 photos...
Seee.. .norlie tak berapa gemor sht nak tindik2 nih..psl lu masa kecit2 pun dah darjah 3 baru tindik... la ni budak sekarang cepat tul belajau bergaya....hai.....penin makcik....

Norlie tak ingat bila actual date tindik, tp masa cuti raya haji tu la...ramai sgt cousin2 dia ada subang...dia pun jerit la jugak nak subangggg nak subang.....nak yerrying...yerying....

So Norlie bwk kat satu kedai emas cina... dia kata pilih la kaler apa mau.. .wah...wahhhh kemain lagik wana pilih....dia ambik white kalerrr... saip bagi PEACEEEEEE lagik kat mama....amboi kemain....

Mula2 tu dia blur bila nyonya tu tandakan ngan pen...ehheeh actually norlie pun heran gak...lam hati kata (ooo camtu ekkk....) pastu KLICK..dah.....


pehtu wana diammmmmm jek cam tergamam....amoi2 kat kedai tu pun tepuk tangan kata "waaaahhhhh banyak cantik loooooooo" terus dia berjujuran air mata.... terkejut......bila nak tindik lagi sebelah tu..ha..kena la paksa....dia dah start takut dah....

Nyonya tu kata kat norlie..."mau ka tak mau...tak mau esok kasi datang laaaa..." huh dari nak tunggu, baik cocok je terus...pegang kaki, pegang tangan pegang kepala....KLICK sekali....abissss dah....

Upah Slurppy 7E...diam.....peh tu sebok dok bergaya2 depan cermin...sapa2 pun tak bleh usik tinga dia tuh...sib baikla tak berkudis....alhamdulilah.....

Tapi bila suh dia citer balik lawak gak..siap kata "anti tu BANG maa BANGG!!!.... cam pistol la pulak.... yoyo oooo jek dia citer...

(eh eh panjang nyer tulis..... .)


Tuesday, 2-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
A.L.I.M Kids Toddlers Playgroup

1st day..takut lagi...
sess berkenal-kenalan...
ni nama dia Aishah, kecit lagi baru 1.9ys
View all 9 photos...
hari2 wana kata nak pegi skulllll....so psl dia nak sgt, norlie buat trial BETA version la kat wana...cari..punya cari...jumpa la A.L.I.M Kids Toddlers Playgroup...kat Taipan...

1 module, ada 6 session (6x sabtu la kiranya..)

Kelas dia kejap je..lam 1 jam...jadilahkan...more to art class, lukis2 gunting2, tampal2....cucuk2...
cam tu la lebey kurang.... pastu lagu2 dia tukau skit ke Islamic version....

Where is Mama..where is Mama...
Here I'm...
How are you this morning...
Alhamdulilah Thank you... (sambunga la pulak, papa, wana, adik, atuk, nenek, oyang....
Run away........


for more info logon to: http://ummikusayang.com/


Tuesday, 21-Nov-2006 05:57 Email | Share | | Bookmark
CLOSED

 




Tuesday, 14-Nov-2006 05:34 Email | Share | | Bookmark
Kids Day Out - Suria KLCC with LadyCT

This entry cilok dari FP LadyCT , http://ladyct.fotopages.com she;s the one who take all d pics.... cantik2 belaka tak? kalau berminat bley contact ladyCT.... or bleh refer jugak ke http://azzaliza.fotopages.com/

*Ridwana tak berapa nak baik modenya that day, so tak byk pic dia yang , dok mandok jek ngan papanya.... tapi bila lam pool tu...jenuh jugak la nak keluarkan dia...sampai cik CT kita terpaksa umpan dia ngan munga... ... sumer org dah balik, kali the last participant yang dok berenang2 lagik lam pool tu....

Pic besau ni sumer LadyCT yang ambik... norlie ambik tu haa yang hat kecik2 tu jek...jgn keliru plak ek.. heheh









Monday, 13-Nov-2006 05:43 Email | Share | | Bookmark
Kids Day Out - Suria KLCC from Mama's lense

melepek ngan papanya...baru sampai masa ni
hem apa nak main ek...
 
View all 20 photos...
Haaa yang ni norlie yang ngambiknyaaa.... snappp jek...bukan reti pun... heheh





[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net