.:~Shafi'e, Norlie and Rafiq's Place~:.Paint With the Heart

By: norlie lieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Nov-2006 06:55 Email | Share | | Bookmark
Ridwana di Hari Raya

 
 
 
See dah sihat dah, norlie guna Frech Oil (traditional indian oil) dah hilang da, cuma ada sikit2 lagi kesannya...

Sekarang pantang ambik gambor ikut gaya iklan SilkyGirls tu (gambo makcik ambik gambo pasport) tapi had boleh gaya, sesenget bahu jekkkk, tak bleh gaya lain....)




*keadaan BZ skit, psl norlie kena pindah opis, FP tu tak berapa nak boleh access kat new building sini..almaklum kami dapat SM baru...dimana salah satu peraturannya - NO drink on the table...so paham2 jek la yerrrr


Friday, 13-Oct-2006 00:16 Email | Share | | Bookmark
Sabar ya sayang....sikit je...

dah dua malam dia tak tidor...
sakit agaknya....
 
View all 9 photos...
Tak tahu nak cakap, tapi macam ni la rupanya.... .... makan ubat tak ada masalah...cuma dia tak bagi tuch luka tu, so tak boleh nak bagi ubat sapu/cream...kalau dia tido pun tido-tido ayam, bila kita try nak sapu, dia mesti terjaga...

Harap-harap cepat sembuh luka tu...kesian pulak tengok...(hati mama mana yang tak sedey tengok anak macam ni...tak dapat nak gambar dengan kata-kata... )





* Tak banyak pic yang norlie ambik, masa kejadian tu pun norlie tak ingat pasal camera...panic, kalang kabut... malam semalam dpt jugak ambic pic dia..itupun lepas dia tido lenaaa..... dan mungkin norlie tak dpt nak singgah FP kekawan semua, keadaan tak mengizinkan...salam lebaran...


Thursday, 12-Oct-2006 00:39 Email | Share | | Bookmark
Ridwana Kemalangan

10 Oktober 2006, Simpang Lima, Sungai Besar. Hasrat seorang gadis untuk membawa anak saudara perempuannnya bersiar-siar sebelum waktu berbuka puasa tidak kesampaian apabila motosikal yang ditungganginya terlibat dalam kemalangan kecil. Norasyikin Hassan (17) membawa Ridwana Rif'iah Rafiq (2 tahun lima bulan) pada pukul 6.00 petang.

Norasyikin tidak menyedari ada halangan dibuat oleh seorang penduduk kampung bagi menutupi paip air yang baru dibaikinya (bonggol). Oleh kerana terperanjat, Norasyikin memberhentikan motosikalnya secara mengejut membuatkan Ridwana tercampak dari raga motosikal. Kedua-duanya mengalami kecederaan ringan di muka, tangan dan kaki.

Bapa mangsa, Mohd Shafi'e membawa anaknya pulang ke kampung sempena cuti Nuzul Quran dan hasrat untuk berbuka dikampung bersama keluarga. Ibu mangsa, Norliza hanya diberitahu kejadian itu pada pukul 7 petang oleh suaminya sewaktu dalam perjalanan pulang dari tempat kerjanya di Taman Teknologi Malaysia Kuala Lumpur. Sebelum kejadian Ridwana sangat gembira dan tidak sabar-sabar untuk bersiar-siar.

Kedua-dua mangsa dirawat di Klinik Gunwant Sungai Besar.


Gambar akan disiarkan pada kemudian. Doakan Ridwana cepat sembuh untuk menyambut Hari Raya yang akan menjelang tiba.


Tuesday, 10-Oct-2006 00:01 Email | Share | | Bookmark
Benti Jap.....tade gambo baru...

Terima kasih pada kekawan yang mengundi....buat masa ni mamanya tengah berhempas pulas menyiapkan kerja-kerja sekolah orang2 tua yang wajib dihantar 15hb nie.. ..so FP lenggang la nampaknyaaa.... 0)

rasa nak menjerit2 jek sekarang nih....tapi sabar.....sabar....sabar......bolan posa...hantar b4 posa bleh raya gila-gila..heheheh

*wana mamanya post balik kampung....kalau tak 24jam la mamanya tak tido....pe'el dia tak tido malam dah bermulaaaa.......

Psttt lupa nak bagitau....wana ada hamster..tp mama tak bleh nak ambik gambor hamster tu psl camera kami tak bleh nak capture benatang tu...asik bergerakkkk jek.... nanti kalo ada gambor yang cung...norlie postttt...


Thursday, 28-Sep-2006 05:16 Email | Share | | Bookmark
Please VOTE me!!! I'm Number 40!!

No 40!
 
October 06 Toddlers contest

VOTE in OCTOBER (1 - 30 October 2006) , right now still under September Contest!!!




Vote for Ridwana at http://www.kindergartenmalaysia.com

search this icon at the left sight atau Visit URL kat atas ni, lepas tu click on VOTE FOR TODDLER at the left sight atau cari icon ni


Undian anda amatlah dihargai.....[/b]


*cuba-cuma je walaupun kemenangan tipis....81 participants tuuuu...
Selamat menyambut puasa dah berhari raya…


Quote:
Kualiti gambar kurang memuaskan kerana edit guna Ms. Paints ajekk...tak sempatttt...


Muakhhhsssss!!!!


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net