.:~Shafi'e, Norlie and Rafiq's Place~:.Paint With the Heart

By: norlie lieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Sep-2006 02:36 Email | Share | | Bookmark
Oitttt tade koje???? Kantoi tau laaa !!!!

eh sapa punya ni...pinjam oiii..
ish letak jek atas meja nih...
selak dalam...sapa nye buku nih...teruja laaa
View all 7 photos...
Pstttt den orang N0.6!! sapa No.5 baca cepat sikit yaa!!!



Wednesday, 6-Sep-2006 02:45 Email | Share | | Bookmark
I yappp tiker mamaaa!!! i yapppp eeeeemmmm

buku McD tu ada khas tuk tampal...
but kat body lagik cantekkkk
bangun nak peraga...
View all 5 photos...
One day..she said.....

"I yappp tiker mamaaa!!! i yapppp eeeeemmmm....canteeeekkkkknyeeeeee"



Quote:
Dia memang pantang nampak sticker..apa2 je la...janji dia dpt kopek n tampal....tapi dia tak sayang, lepas tampal dia nak kopek balik..pastu tampal kat muka mama dia...make sure idung ada satu..tak leh bukak...buka dia jerit-jerit cam org naik roler coster....







Friday, 1-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Satu hari yang buat mama berAPI tahap GABAN Z potong 2!!!

muka tak bersalah...srottt
srottt...srottt....
cantik la macam tu??
Karangan pendek yang tidak dapat anda lupakan...

Pada suatu hari Chibi Maruko Chan berkata berkata kepada ibunyaa.. ."Mama....nak susu..!!" ibunya pun buatlah seperti yang diminta oleh anaknya ituw....

Ibunya: Nak banyak ke sikit?
Chibi: Nak nyak ke tit?
Ibunya: Nak sikit ke banyakkk??? mama tanya ni?...
Chibi: Nak tit ke nyak?? mama nyaaa nieeee???? (sambil membesarkan bola matanya)
Ibunya: Sikit ja ya?
Chibi: Tit je ya....
Ibunya: Haa?? banyak ke?
Chibi: haaaa nyak keee???

Pasal ibunya dah malas nak tanya...ibunya pun buatlah..peh tu ibunya basuh pingan... tetiba suasana sunyi sepi....selalu tak macam tu...oleh kerana hairan . ..ibunya pun menolehlah kebelakang.... Tiba-tiba ibunya menjerit tahap Gaban!!!....... Chibi!!!!! What are u doing!!!!!

Chibi berkata kepada ubunya "Apaaa??? mana ada apa-apa yaaaaaaa" dengan muka tak bersalahnya.... ZIp Zap la sekali oleh si ibu yang dah jadi Gaban tadi.... Chibi bleh tak nangis and kata "Apa ni...kit yaaaa"


Itulah sahaja karangan saya pada hari ini
-Ridwana Rif'iah Rafiq Binti Mohd Shafi'e-


Friday, 1-Sep-2006 07:40 Email | Share | | Bookmark
HaPpY BiRtHdAy MALAYSIA!!!

 
Kami mengucapkan HaPpY BiRtHdAy MALAYSIA!!!

*Matahari @ ASTRO Ria...sedey plak tgk drama tu....


Sunday, 27-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Iman's 1st Birthday Party

on d way....
baru sampai...
tade modee
View all 39 photos...
HaPpY LaHiR dAY for Lil IMAN....ish..ish.... hang pa nak tau....byk citer lam satu hari nih....

Quote:
1. my drive licence expired on 24th lagik!!! tak perasan
2. 1st time drove ke KL with Wana without baby car seat
3. 1st time jugakla wana dok belakang dengan sendirinya dia kata "mama ana akang ya akang...."
4. belasah jek walaupun tau lesen dah mati....peh tu tak bayor parking plak.. hehehehe
5. Jue kata Ampang Point tapi aku pi Ampang Park..hampeh!!! tawaf satu KL
6. Sampai dah lambat....sumer org dah nak balik
7. Tak sempat makan....Wana peel tak baik...tak kenapa asik menangis jek....
8. Nak patah rasa tangan dokong Wana yg 10.9kilo...maknya cuma 39kilo!!!!
9. Bila sumer org dah balik baru dia warming-up nak itu-ini, nak tiup lilin n nyanyi lagu yuuu...yu....
10. Dalam keter asik nyanyi jek..bila tanya kenapa nanghis she said "Ana tak nak laaaa"..amboi pandai dah menjawab....
11.Balik aku lapar..hehehhe...btullllaaaa Wana nih....




[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net