.:~Shafi'e, Norlie and Rafiq's Place~:.Paint With the Heart

By: norlie lieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Apr-2008 02:15 Email | Share | | Bookmark
FP Kids Gathering 2008 (Registration | Kuala Lumpur)



Kindly go to http://fotokids.fotopages.com/ for mo info...
I will be there as one of the SUPER MOM...ahaksss yoyo ooo jek...


Monday, 24-Mar-2008 10:17 Email | Share | | Bookmark
Siti & Mus (Pertunangan | Felda Bukit Cerakah, Selangor)

cincin di sarung oleh
bakal
mak
View all 29 photos...
Pls be informed this is not Photographer entry. So please do not comment about my snap shoot…ehhehe… just bidan terjun coz no photographer at all that time… dgn poyo poyonya lah mak pakai camera tuan rumah tolong ambik gambar..heheheh

Sorrry ler tercilok skit2 style n perilaku photog…keh..keh…



This couple is Pak Ngah Ridwana, belah papa which is dua cousin papa merangkap pak sedara susuan wana…ha tu diaa…paham ke? Buat2 la paham yerrr…

To Mus and Siti, selamat bertunang…


Saturday, 22-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ridwana’s Portrait

 
 
 
View all 10 photos...
After majlis Maulidul Rasul, we out for lunch @ Chiken Rice Shop...tiba2 je rasa nak snap...kemainnnn lagi makcik jepun ni ya...






Then kami ke Hospital Bersalin Umra Sek. 13 Shah Alam, visit baby uncle Rudi...Tahniah tuk uncle Rudi n Anty Ina...



Thursday, 20-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Special Tribute to Nabee Muhammad (s.a.w) @ Surau Al-Madaniah

early morning...
isi minyak dulu...
preparation
View all 78 photos...
Special Tribute to Nabee Muhammad (s.a.w) @ Surau Al-Madaniah USJ 18 Subang Jaya

Sempena sambutan Maulidul Rasul, Nabi Muhammad (s.a.w) @ Surau Al-Madaniah USJ 18 Subang Jaya.

Ridwana have been practiced for the Selawat for more than 2 weeks, every day…she also act as Muslim from Japan…hehehe



See, cute tak she with kimono…sib baik mama ada stock kimono 3 4 helai…coz teacher only mentioned she need to wear that costume 1 days before the majlis…

She so excited..last year Ridwana x joint this event, kecik lagi, ni dah become 4 years oklah….



Her script only “I M FROM JAPAN”…but she add another tag “I M FROM JAPAN…WACHAAAA!!!!” adei…….

more pic can be view at http://intanaziela.blogspot.com/ or http://intanaziela.fotopages.com

*lot pics taken by mama, hadif and wana...enjoy it...





Tuesday, 4-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Admitted @ SALAM Medical Center

my room number
with my sunshine wana...
sebok interframe..
View all 29 photos...
Admitted @ SALAM Medical Center

Sorry guys lama sgt rasanya norlie tak update FP kan….tu la mcm2 benda berlaku, Im quit bz with my last semester assignment….hai….hopefully by this year semua seksaan berakhir..hehehehe


OKlah this is backdated entry, last week I admitted at SALAM, after pegi wedding LIa and Epoi...apa virus ada masa majlis tu oiii...ehhehehe

firstly doctor suspected denggi, but after a few days it NOT….suddenly jek doc said LUNG NFECTION…hahah Im like baby jek kan…selalunya lung infection ni tuk baby jek kan…heheheheh… the virus called streptoccus sp… 1st dgr kura-kura ni..hehehe well ist quit dangerous moderate growth…jahat sungguh kura-kura ituw kan….

Thanks pada kawan-kawan yang dating melawat…especially my office mate, Puan Mahfuzah, Cik Na, Kak Ila, Ninie…and to my best friends Hani, Fidah and Z..

Not forget to my beloved husband yg terpaksa berulang alik ke hospital….and thanks to all SMS/phone called from Ct, Wati, Kak Noi, Kak Jue and ramai lagi…. Terharu mak nyahhh!!!!

To Dr Zul, staff nurse and practical student at SALAM, thank you very much jaga patient yang memeningkan kepala ni..hahaha u all pun gila cam I jugak…u all kata Im the 1st patient yang very2 crazy…hahaha luv u all so much….tak caya boleh tgk all the pic…mereka boleh lepak lagi lam mgy room….cam org tak sakit jek….




Khas ucapan untuk “sedara” yang kacau I malam-malam….u very-very naughty…lain org tak nak kacau ke? Sib baik tak tunjuk muka ya…kalau tak mau 1st night aku dah cabut!!!...(tau sapa? tanya uncle seekersss…hehehe)


Untuk akak yg dok katil sebelah (tak tau nama) sorry psl kami suka buat bising..heheeh sampai sister masuk buat spot check…heheheehe….


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net