.:~Shafi'e, Norlie and Rafiq's Place~:.Paint With the Heart

By: norlie lieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Epul & Lia @ Manjalara, Kepong

d majlis day
nik n wati
pendekar mana ntah tiba-tiba muncul
View all 46 photos...
Another best frends wedding….jadi jua u all ya….ahhahah the sweet couple masa kat Akademi Infotech MARA dulu…. Heheh we called then PA&MA... hahhahaa



Alahai u all, makin comelz sekarang ya….

Time2 wedding cam ni la dapat jumpa balik semua x-class mate…tak sangka ya…yang bawa hand bag pun ramai…well that day I bujang…hahahah my hand bag kat rumah…see my entire pun tak proper, baru balik class terus ke majlis kawin depa dua nih..hehehe

So winduuuuu u all, especially Hani, Wati,…lama tak jumpa kan….

Semua sporting gilesss….and tabik spring kat Leman yang telah menyampaikan lagu ngan penuh perasaan…M Daud Kilau tuuuuuu…

To all mamy to be…take care ya (especially to Ita Kecik)…and pada bakal2 mempelai pulak jgn lupa ya hantar2 card…tuk kwn yang dah jadi mama and papa..pandai2 la bwk diri…ahahahah

Tuk bachelor of the year Shah, Shareen, Nizam…bila lagi wei…. Karat dah…hahahaha

more pic mak at [url]http://aimalumni.fotopages.com/http://aimalumni.fotopages.com/[/url] taken by Jimie
(oit jimie gambau blurrrr lah)...


Thursday, 28-Feb-2008 04:22 Email | Share | | Bookmark
ooooH noooOOOOO!!!

 
Huwaaaaa!!!

Why!!! Why!!! Why!!!! Oh! God!....
You with me only for 3 months!! 3 months!! Dear!!!

Huwaaaaaaa………..

Its patah!! not tercabut..


Wednesday, 27-Feb-2008 09:33 Email | Share | | Bookmark
Event @ my Office today… heheheh pe je!

serbu..serbu....
ops...Dr. Mal at the back laaa
pst iffa...spa penyampai era pagi haa...aku nak jwb nih...
View all 7 photos...
Event @ my Office today… heheheh pe je!

ha jawab jangan tak jawab....ha ambik kuaci ngan air tu...bukan senang Skuad Produa Era nak mai...


*pic taken by CikNa, ntah bila dia ambik pun x tau...heheheh kita lihat spa yang kenaaa





Tuesday, 22-Jan-2008 09:24 Email | Share | | Bookmark
Farewell CT Kherry

happi birthday kak ct
suka x terkata
kami lagi suka psl dpt makan
View all 25 photos...
Today is birthday utk Kct... otai jaring ni, almost 10 years dah... next week dia nak berlepas ke Jabatan Guaman Negara.... tu la suka sgt tgk Cinta dan Keadilan...alih2 dpt kije sana ek..

Hari ni ada majlis makan2 skit...Thanks kct, sedapppppppp nasi ayam tu....rasa nak tambah2 30kali...

Dikesempatan ini kami mengucapkan Selamat Hari Jadi and Selamat Maju Jaya....esok2 ada kes negara, cepat2 la update kami yer...heheheeh



tara kucaaaaa kucaaaa.....bilaaaa larut malam......burrrkkkk kenyang.....

Quote:
*cuba tgk aksi2 mak-mak dara yang terlajak nih...hahahahah poyo kemain, sian mak buyung niza, dah cukup 37 minggu jadi mangsa keadaan.....




Wednesday, 16-Jan-2008 04:49 Email | Share | | Bookmark

sapa ntah ambik, blur x hinggat!!!
wati and hani...
hani in tha house....kamcing gila ooo ni dulu..heheh
View all 6 photos...
My Best Friend Wedding

Backdated storylah…no time to update Kisah Ridwana.. Biasalah awal2 tahun ni mcm2 nak kena buat kan…

This entry kisah kawan2 lama…tak sangkaaaa kawin gak ko Norman yaaaa….
(he is our ex-class mate masa di Infotech MARA dulu…)..

Ramai juga course mate yg datang, Leman, Awa, Payos, Shah, Nizam, si comel Hani…… and Wati…(korang bila pulak…aku jek sorang bwk hand bag….tak aci la weiii)

Jimie mana ko Jimie…poyolah kata nak datanggg!!!!

Yang bestnya that day…org dok tgk pengantin, kami dok pok pek pok pek kat bwh khemah tu…heheheh almaklum lama tak jumpa… Miss u all soooo much….

To NORMAN EFFENDI BIN MOHD NORDIN & ILIYANA BINTI MOHD NOR, Selamat Pengantin Baru, semoga rumahtangga dilimpahi kebahagiaan…


Hari :SABTU, 29 DIS 2007
Tempat :LOT 327 5R, JALAN 1/48A, BANDAR BARU SENTUL, 51000
KUALA LUMPUR


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net