.:~Shafi'e, Norlie and Rafiq's Place~:.Paint With the Heart

By: norlie lieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Jan-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
ha ha ha...

seeeeeee
x hingat...
Location: Restoran Hassan, Ayam Kampung: Awan Besar (KESAS)

Makan tengahari with Siti and Ted today.... just 2 pcs pics I taken, tu pun blur...
ha..ha..haa...sedap tak ayam bro...4pcs u ngap aaaa....come again la ....


Oh ya lupa..at the same time, Ted ada tunjukkan buku CHANTEK tu...wow...isi dalam mmg best.. dengar2 this book will be launched end of January 2008... just wait n c lah



Tuesday, 8-Jan-2008 04:20 Email | Share | | Bookmark
Let's go to Central Market: An exhibition by PhotoMalaysia

What Now? Malaysia After 50: An exhibition by PhotoMalaysia

Launch: January 8 (Tue), 8 pm

Duration:
Jan 9 (Wed) - 27 (Sun), 2007
11am - 7pm daily (closed on Mondays)


Venue:
The Annexe Gallery,
2nd Floor, Central Market Annexe, KL.


For more story visit http://www.tedadnan.com/blog/

Ted Adnan and other photographers will be there...so mari-mari........mari............
bukan senang nak jumpa mereka kannn...



This is one of the pic yang akan ada kat sana nanti...kita akan jumpa more than 40 pics yg semua superb2 belaka...


Monday, 7-Jan-2008 11:07 Email | Share | | Bookmark
My First Day Skul

ha?
hi wana here
nak pi skul la ni!!!
Hai...

My name Ridwana Rif'iah Rafiq. Today is my first day school at G. Aulad
I’m in Class 4 Yahtrib..



Actually this is her 2nd year joint playgroup…
What she bring today?

Hahah her botol susu, spare diapers…takut terlajak…
Pagi tadi mmg azab nak bangun, tp bila dah masuk lam keter…amboi…amboi….. jadi tuan besarrr


“mmmm jauhnyaaa lah sekolah wana, bila nak sampai ni ya…..”


Quote:
Oh ya, today is my old friend’s birthday…happy birthday to you Z and it is not to late to wish Selamat Pengantin Baru…to Z and Minie…moga bahgia kekal ke akhir hayat…


Thursday, 3-Jan-2008 05:56 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday For Korgaaa Siti Ruzaimah

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday dear Aishah, Zaiful and Siti Happy Birthday to You All


Best la korang dekat2 serentak, sekali harung jek aku....

Sparkle and shine brightly on your big day!!!!

To Aishah...be a good girl okey...dah 4 years dah ...
To Siti....mmmm ko kata ko 25 kan kan kan....kiikikikiki....
To Zaiful....mmm apa nak ckp ek...ko dah tua dah...warhahahah

This pics taken masa birthday Aishah that day....







Cilok dari Cerita LadyCT heheheh


Wednesday, 26-Dec-2007 11:01 Email | Share | | Bookmark
Day out @ Putrajaya

 
 
kecik nye la mama, anak mama dah tinggiiii
View all 20 photos...
Boring-boring tak tau nak kemana...on 25th masa birthday papa tu kami jejalan ke Putrajaya...
Lately ni hujan je kan...tp hari tu boleh tahan panasnya...

**1st time bawa Wana bersiar2 ke Putrajaya...seronok dia...

Key happy browsing




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net