.:~Shafi'e, Norlie and Rafiq's Place~:.Paint With the Heart


My name: norlie lieza
My Fotopage: http://shafieza.fotopages.com/
About me: Orang biasa-biasa je..... ;)
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Zul Dean
Latest entry:Maybank Badminton malaysia Open 2013
Final day at Malaysian Open Badminton Super Series tournament 2013 at Bukit Jalil, Putra Stadium Sunday 20 Jan 2013.Famemas Club supporters 8-) View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
LOkman zainal
Latest entry:Jakarta Trip - Ancol Theme Park (Disneyland Indo)
Venue: Alila Hotel, Jakarta Place visited: Hard Rock Cafe Jakarta, Taman Tema Fantasi Ancol Jakarta (ala Disneyland), Grand Indonesia, Mangga Dua Square, ITC Mangga Dua, Sari Minang Restaurant, etc. View this Fotopage entry
Changi Airport
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
www izani dot co dot uk domain
Latest entry:http://malaysiaglasgow.co.uk/izani/
View this Fotopage entry
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Ibu And Ayah
KUALA LUMPUR: Selama lebih seabad beroperasi dengan 1,001 rahsia dan kisah menarik, Penjara Pudu ditutup secara rasmi pada lewat 1990-an dan menjalani proses meroboh sejak beberapa tahun lalu. Proses meroboh yang giat dijalankan bakal memberi pemandangan baru terutama sekitar Jalan Pudu dan Jalan Hang Tuah untuk memberi laluan kepada pembangunan pusat komersial dan kediaman di ibu kota. Tinjauan Harian Metro mendapati, proses meroboh yang dijalankan pemaju kini hampir 60 peratus terutama bahagian dala... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
mama hadif khawarizmi
Latest entry:Selamat Hari Raya 2009
View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
Wana nyer
View this Fotopage latest entry
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
cik na shohaili
Latest entry:[ a n n o u n c e m e n t & t a g m y s e l f a g a i n ]
salam all, before i begin, just want all of u to know that the announcement will be at the last part of this entry... read one by one yeah... i tag myself... again. actually i just give a visit to http://www.jasfyra.blogspot.com( jasfyra's blog ). and the latest entry is also tagging. i am sooooo in love with the tagging thingy lately seem i spent a lot of time with the images, pictures and graphics to finish my yearbook. so, now i really love to spend my time with this kind of wording stuff. typing, ... View this Fotopage entry
afi's 2nd birthday cake
waidawati sabtu
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin
:-D Pejam celik Pejam Celik, Raya pun nak dekat Y ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua geng2 tersayang, sahabat2 Makjoys, sahabat2 fotopages, sahabat2 di TIME Dot COm, rakan2 di NCSI M'sia, rakan2 di Celcom, kakak2 tersayang, Kak Lily, Kak Yati and Kak Zura di Bahrain, buat sepupu tersayang Dalilaaa di Indiaaa, Selamat masak rendang, ketupat and sambal ayammmm yerrr hahahahaha Kalu ada salah & silap mohon maafkan, Y doakan semua berbahagia and bergembira di Hari Raya ini, AMINNN ... View this Fotopage entry
Onepolar Photography
Latest entry:My Uncle Wedding
Zainal bin Abdullah aka my lovely uncle (Paksu) getting married at last.. I dont know how to say, but seriously i'm feel a little bit upset because i getting lost my buddie/my best friends.. anyway.. congrats my uncle... two Thumb Up for u.... View this Fotopage entry
hadi eja
Latest entry:Adam is counting the days to turns TWO
We're counting the days , ADAM will turns TWO upcoming AUGUST...He is very excited now to sing a bday song, keep asking me when diday..(means bday) .. i smile to ADAM...soon syg.. ok ... he went to ABAH and said cooon laa abah..... I did ask my hubby should we plan a birthday party for ADAM, Mr Hubby said...we see first yee mummy.. At first, i did not want to do a bday party for ADAM,as i promised to my hubby a year ago..we did do the bash for ADAM..but he so small to know the mean aight..but My hubby ... View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
Semut Terbersin
Latest entry:Mama's junior!!
Presenting latest addition to our family.... Nur Farhah Dayini. Alhamdulillah.. View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
wan ab wahab
Latest entry:Majlis Persandingan diadakan di Sabah Hotel di Sandakan
Selepas selesai je majlis Persandingan dirumah pengantin perempuan pada malamnya ada sesi persandingan di Hotel Sabah, Sandakan,...walaupun kepenatan dan agak terlewat sikit masa persiapan tapi kami tetap harungi majlis ini dengan tenang dan senyuman View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Neoardi The One
Latest entry:Update: Belajar menggunakan Fotopage
Hari aku ajar JC guna fotopage. LOL View this Fotopage entry
After
HarOkO HaNaMicHi
Latest entry:Grey's Anatomy Syndrome!
:-) View this Fotopage entry
dah 20 taon upanya UUM neh..
de allannie
Latest entry:Happy bedey Iman!!
Mmmmm today is Iman's 1st birthday! :horay: Cepat jer kan?...Ini antara latest pics Iman, auntie kumpul2...ada yang mama MMS, ada yg auntie snap...sbb tu gambar blurr skit...guna camera phone...Auntie doakan Iman panjang umur, murah rezeki...InsyaAllah...Amin..be a good boy kay... :ty_ty: View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
semut tura
maaf saya tidak update page ini kerana saya sibuk me"update" kat page satu lagi... http://s3mutaro.fotopages.com View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016